Ensimmäisessä tapaamisessa sovittiin, miten ja missä järjestyksessä juttu hoidetaan. Mikalla oli heti mukana ajantasaista faktaa ja hyvä arvio siitä miten tulisi todennäköisesti käymää. Hinnat, kohteen kuvaus, asunnon ”stailaus” ja näyttötaktiikka käytiin läpi. Kolmisen kuukautta jännitettiin, mutta lopuksi tuli jopa kaksi ostajaehdokasta ja kaupat syntyivät pikaisesti. Mika piti meitä sopivasti ajan tasalla ja esitti vain faktoja. Ei toiveajatteluja jos oli kysyttävää, niin Mikan sai heti kiinni, ei tarvinnut kauaa odotella. Tärkeä juttu! Kaikki aikataulut pitivät 101%:sti ja muutenkin kaikki meni oikein joustavasti ja tyylikkäästi. Kiitos vielä kerran Mika!

Kaikki sujui erittäin hienosti ja vaivattomasti. Ensiasunnon ostajana kaikki oli minulle uutta, mutta mitään epäselvyyksiä ei ollut, koska minulle selitettiin kaikki perusteellisesti. Kaupat sujuivat loistavasti ja nopeasti ja nyt olenkin onnellinen ensimmäisen kotini omistaja :). Mika osaa asiansa hienosti ja on loistava asiakaspalvelija höystettynä mahtavilla vuorovaikutustaidoilla, tsemppiä jatkoon!

Kaikki sujui todella mutkattomasti, joustavasti ja nopeasti. Mikan ammattitaito ja asiakaspalvelu ovat todella huippuluokkaa. Asuntoasioissani luotan Mikaan ja aina kun ystäväni tarvitsevat välittäjää, suosittelen häntä.

Mika on aktiivinen ja innovatiivinen välittäjä joka keksii luovia myyntikeinoja haasteellisessakin kohteessa. Mika ymmärtää ihmisten tarpeita ja smalltalk on hallussa. Kiitokset jo toisesta tehokkaasti välitetystä asuntokaupasta!

Erittäin täsmällisesti ja asiallisesti. Mikan toiminta oli hyvin asiantuntevaa.

Kaikki sujui erinomaisesti, mitä varsinaiseen kiinteistönvälitykseen tulee. Tapahtumat kulkivat sovitusti eikä meidän myyjänä tarvinnut olla huolissaan mistään muusta kuin omasta toiminnasta, huolehtia vain kaikki itse tehtävät asiat sovitusti kuntoon. Parempaa välittäjää emme kai olisi voineet löytää.