Mika

Myyntityö ihmisten parissa on minulla verissä. Päädyin jo nuorena miehenä kiinteistöalalle ensimmäisen kerran vuonna 1993. Myynnin ja markkinoinnin parissa olen hionut omaa myyntityötäni aina vain paremmaksi ja paremmaksi osaavien mentorien ohjauksessa – unohtamatta lukuisia huippuluokan koulutuksia ja luentoja, joissa olen saanut olla mukana.

Tämä matka on ollut minulle mieleen painuva niin ylä- kuin alamäkineen ja matka onkin koulinut minusta todellisen asunnonmyynnin ammattilaisen. Sytyn liekkeihin päästessäni toteuttamaan asiakkaitteni unelmia ja hyvä palaute onnistuneesta työstä pitää hymyn huulillani. Haluan ottaa asiakkaat mukaan myyntiprosessiin heti alusta alkaen ja rakentaa yhdessä heidän kanssaan suunnitelman heidän kotinsa myynnille.

Asiakkaani arvostavat sitä, että pääsevät halutessaan mukaan myyntiprosessiin. Toki asunnonmyynti sujuu ilman minkäänlaista asiakkaan osallistumistakin. Näkemykselläni ja ammattitaidollani asunnon myynti ja markkinointi sujuu tanssien ja myyjä voi huoletta jättää asuntonsa myynnin osaaviin käsiini. Minulla ja asiakkailla tavoite on aina kristallin kirkas ja yhteinen: saada asuntokaupat tehtyä parhaassa mahdollisessa ajassa, parhaaseen mahdolliseen hintaan ja vieläpä niin, että ostajankin on mukava tulla uuteen kotiin hyvillä mielin onnistuneiden kauppojen ansiosta.

Asuntokauppa on tiimipeliä, ja ympärilläni on mahtava joukko palkittuja oman alansa ammattilaisia, jotka tekevät kaikkensa, että sinun kotisi vaihtaminen onnistuu niin kuin olemme sen luvanneet.

Haluan olla aina tavoitettavissa kun minua tarvitaan ja pitää asiakkaat aina ajan tasalla missä mennään ja mitä seuraavaksi tapahtuu. Muistankin aina entisen kollegani, hyvän ystäväni Heidin sanoneen: ”valitse asuntosi arvoinen välittäjä, sillä vaikka joku niin väittääkin, asunnot eivät myy itse itseään!”

Toivotankin kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleeksi palveltaviksi!

Allekirjoittanut Mika Leinonen