PEKKA HOVI

CEO OF KUVAHOVI

Kokonaisvaltaista kuvauspalvelua Kanta-Hämeen alueella

Kuvahovin Pekka Hovi kuvaa kohteitamme Kanta-Hämeen alueella. Hänen tavoitteenaan on saada asunnosta niiden parhaat puolet esille todenmukaisesti ja kohteen kokonaisuus ymmärtäen. Lisäksi Pekka tekee kopterikuvauksia, joilla omakotitalojen ja kesämökkien pihat saavat ansaitsemansa huomion. Vapaa-ajan intohimon kohteisiin kuuluvat ”sopivasti vanhat talot”, joita ei tarvitse itse remontoida. Siksi oma studio löytyykin Hämeenlinnan Verkatehtaalta.

Kaksitoista vuotta sitten tietoliikenneinsinöörin töistä valokuvaajaksi siirtynyt Pekka pitää haastavista kohteista, jossa pääsee ratkomaan erilaisia kuvausteknisiä ongelmia.

– On kivaa nähdä erilaisia, mielenkiintoisia asuntoja, vaikka kaikki eivät olekaan helppoja kuvattavia. Valaistusolosuhteet ovat merkittävin haaste varsinkin silloin, kun aurinko paistaa ikkunasta kirkkaasti sisälle ja toinen puoli huoneesta jää hämärään. Toki valaistusta parannetaan sekä kuvatessa että kuvankäsittelyssä, mutta rakennuksessa olevia virheitä ei korjata. Maltillisella muokkaamisella saadaan asunnon tunnelma ja kokonaisuus esille, mutta esimerkiksi seinän halkeamaa ei peitetä, hän kertoo.

ON TÄRKEÄÄ, ETTÄ ASUNTOSI NÄYTTÄÄ HYVÄLLE MYÖS KUVISSA. SIKSI KÄYTÄNKIN ASUNTOKUVAKSEN AMMATTILAISTA KAIKISSA KOHTEISSANI.

SOITA NIIN SOVITAAN TAPAAMINEN!

 0400 547 735

TILAA MAKSUTON ARVIO ASUNNOSTASI

ja viimeisimmät vinkit sen myymiseen!

OLLAAN YHTEYDESSÄ