//Mikael Pettersson

MIKAEL PETTERSSON

CEO OF MIKAEL PETTERSSON PHOTOGRAPHY

Oikeanlaisella valotuksella saa ihmeitä aikaan

Mikael Pettersson on vastannut jo useamman vuoden ajan pääkaupunkiseudun asiakkaidemme kohdekuvauksista. Hänen huolella rakennetut kuvansa ovat saaneet paljon kiitosta asiakkailta. Mikael tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa ja jaksaa säätää valotusta sekä kuvatessa että kuvankäsittelyssä niin, että kohde tulee parhaiten esille. Valokuvauksessa Mikaelia kiehtovat erilaisten kohteiden tuomat haasteet ja työn monimuotoisuus. Hän tykkää rakentaa kuvia monesta eri valotuksella otetusta kuvasta. Mikaelilla on käytössään myös kuvauskopteri ja -masto, joilla saa kätevästi esille kohteen tontin, asemakaavan ja lähiympäristön.

Vuosien kokemus ja tuhansien asuntojen kuvaaminen näkyvät työn jäljessä. Teknisen osaamisen lisäksi asuntokuvaajan työ vaatii kykyä nähdä kohde kiinteistönvälittäjän ja asunnonostajan silmin.

– Kun viikossa tulee kuvattua parikymmentä asuntoa, silmä kehittyy näkemään, miten mikin asunto kannattaa kuvata, sillä jokainen asunto vaatii oman lähestymistapansa. Asiakkaat haluavat realistisia kuvia, joissa asunto tulee parhaiten esille. Hyvässä kuvassa asunto näyttää kodikkaalta, valoisalta ja raikkaalta.

Hän on huomannut, että viime vuosien aikana asuntojen markkinointiin on alettu panostaa entistä enemmän.

– Nykyään asuntoja siivotaan, valmistellaan ja stailataan kuvaksia varten. Outo huoneratkaisukin saadaan stailaamalla näyttämään toimivalta.

AMMATTILAISEN KÄDENJÄLKI

ON TÄRKEÄÄ, ETTÄ ASUNTOSI NÄYTTÄÄ HYVÄLLE
MYÖS KUVISSA. SIKSI KÄYTÄNKIN ASUNTOKUVAKSEN
AMMATTILAISTA
KAIKISSA KOHTEISSANI.

SOITA NIIN SOVITAAN TAPAAMINEN!

 0400 547 735

TILAA MAKSUTON ARVIO ASUNNOSTASI

ja viimeisimmät vinkit sen myymiseen!

OLLAAN YHTEYDESSÄ