//Juhani Grönberg

JUHANI GRÖNBERG

CEO OF PIECE OF FURNITURE

Juhani Grönberg ja hänen yrityksensä Piece of Furniture (POF) ovat jo vuosien ajan sisustaneet asiakkaidemme tyhjistä asunnoista houkuttelevia koteja. POF:n periaatteena on sisustaa myytävä kohde asunnon ja asiakkaan ehdoilla niin, että se puhuttelee haluttua ostajaryhmää

– on kysymyksessä sitten senioriasunto, trendikkään sinkkumiehen citykoti tai lapsiperheen rivitalounelma.

– Meille on kunnia-asia, että työmme jälkeen kiinteistönvälittäjä voi keskittyä yksinomaan asunnon myymiseen ja kaupan tekemiseen, Juhani Grönberg kertoo.

Myyntisisustaminen eroaa asunnon stailaamisesta kokonaisvaltaisuudellaan. Kun stailaaja siirtelee olemassa olevaa kalustusta ja tavaroita edustavamman vaikutelman luomiseksi, POF:n tiimi sisustaa asunnon lattiasta kattoon näyttävillä, trendikkäillä huonekaluilla sekä huolellisesti valituilla sisustustavaroilla valaisimista sohvatyynyihin.

– Kun tyhjä asunto sisustetaan, sen mittasuhteet tulevat paremmin esille ja se näyttää oikealta kodilta, Grönberg huomauttaa.

POF:n sisustukset seuraavat kunkin kauden vaihtuvia trendejä. Toimeksiantojen asuntoihin valitaan tyyliin sopivat kalusteet kaikkien huonekaluliikkeiden mallistoista. Kohteet suunnitellaan yrityksen toimitiloissa ja kootaan POF:n omalla ”asuntotehtaalla”.

– Kun olemme lopputulokseen tyytyväisiä, toimitamme sisustuksen paikan päälle ja annamme valmiin kohteen avaimet Mikalle. Hän voi keskittyä sen jälkeen yksinomaan sen myymiseen, Grönberg selvittää.

AMMATTILAISEN KÄDENJÄLKI

LISÄÄ ASUNTOSI KIINNOSTAVUUTTA JA NOPEUTA
SEN MYYNTIÄ MALLISISUSTAMALLA KOTISI !

SOITA NIIN SOVITAAN TAPAAMINEN!

 0400 547 735

TILAA MAKSUTON ARVIO ASUNNOSTASI

ja viimeisimmät vinkit sen myymiseen!

OLLAAN YHTEYDESSÄ